Împreună pentru o educație de calitate

Prima mea dorință la inceput de an a fost să ajut elevi cu posibilități financiare reduse.

Pentru a veni în ajutorul copiilor ce își doresc să învețe matematică, dar nu au posibilități financiare, am hotărât să oferim câte UN LOC GRATUIT(4 locuri disponibile, câte unul pentru fiecare clasă) la fiecare curs de recapitulare online organizat de Matematică România din luna februarie 2023.

Dacă știi un elev ce își dorește să participe la cursurile de racapitulare online, este în una din clasele 5 – 8, NU are posibilități financiare pentru achitarea taxei de participare și dispune de PC/tabletă/telefon cu conexiune la internet, recomanați-l, și poate participa GRATUIT la unul din cursurile de recapitulare online la mate.

Pentru a înscrie elevul trebuie să completați formularul. Asigurați-vă că toate datele solicitate sunt corecte.

Toți elevii înscriși până la data de 31.01.2023, ora 12:00, vor participa la o extragere aleatorie pe platforma https://www.random.org/ . Extragerea va fi postată pe grupul de Facebook: https://www.facebook.com/groups/www.matematicaromania.ro și participanții selectați vor primi prin email datele de conectare la curs.

Se va extrage câte un participant pentru fiecare clasă. Un elev poate participa gratuit la un singur curs online.

Pentru mai multe detalii legate de cursurile de recapitulare organizate de Matematică România accesați https://matematicaromania.ro/recapitulare-la-matematica/

Împreună pentru o educație de calitate.

Cu drag,

Prof. Andreea

.