Meniu

La școală

La școală

Cum mergem anul acesta la școală? Anul școlar 2023-2024 vine cu o noutate, în sensul că structura acestuia nu mai constă în semestre, ci este împărțită în cinci module separate de vacanțe intermodulare.

Încă o premieră în acest an școlar constă în faptul că va exista o vacanță „mobilă”, așa a fost denumită de oficialități. Însă aceasta a fost fixată de inspectoratele școlare, iar acum există o predictibilitate a acesteia. Asta face ca fiecare județ să aibă o structură ușor diferită a anului școlar, mai precis modulele 3 și 4 sunt diferite.

În anul școlar 2023-2024 vom merge la școală după cum urmează:

Învăţăm cunoştinţe esenţiale pentru viitorul nostru şi ne dezvoltăm abilităţile sociale şi personale.

Profesorii sunt ghizii noştri, ajutându-ne să descoperim noi abilităţi şi interese, şi susţinându-ne pe parcursul drumului nostru educaţional. În plus, colegii devin prieteni apropiaţi şi parteneri de învăţare, oferind oportunităţi de colaborare şi construire a relaţiilor sociale solide.

Şcoala oferă, de asemenea, oportunităţi extracurriculare, cum ar fi activităţi sportive şi voluntariat, care ne permit să ne dezvoltăm pasiunile. Ne oferă, de asemenea, şansa de a face parte dintr-o comunitate activă şi de a ne implica în problemele sociale.

În general, la școală regăsim un cadru solid pentru a ne dezvolta în toate aspectele vieţii noastre. Este un mediu sigur şi stimulativ, unde putem învăţa, creşte şi evolua împreună cu alţi tineri ambiţioşi şi motivaţi. Prin participarea activă la școală şi prin înţelegerea importanţei educaţiei, ne putem pregăti pentru un viitor luminos.

la școală

Meditații sau cursuri la matematică?

Dacă îți place platforma noastră, te invit și pe pagina noastră de Facebook și Youtube

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email