Evaluarea Națională

Vrei să calculăm împreună care este probabiliatea de a lua nota 10?

Ai văzut mai sus cât timp mai ai să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2023 și te-ai panicat că nu ești pregătit pentru examen?

Niciodata nu este prea târziu pentru a recupera materia sau pentru a recapitula.

Contactează-mă pentru a ne cunoaște și a face un plan în vederea obținerii notei maxime la examenul de Evaluare Națională la matematică.

In acest an școlar examenul la Evaluarea Națională la matematică se va susține în data de 21.06.2023 la ora 09:00.

Programele pentru Evaluarea Națională 2023 au fost anunțate, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Descarcă mai jos documentele pentru Matematică.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anuntat revenirea la programele pre pandemiei: „Având în vedere că în anul școlar 2021-2022 nu au fost perioade de întrerupere a școlii, în ipoteza în care nici în anul școlar 2022-2023 nu vor exista întreruperi, s-a decis, în acord cu partenerii de dialog social, revenirea la programele de examen în vigoare înainte de debutul pandemiei, atât pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru examenul național de bacalaureat”.

Elevii de clasa a VIII-a încheie cursurile pe 9 iunie, potrivit calendarului obținut pe surse de EduPedu.ro. Înscrierea candidaților ar urma să se facă automat de către secretariatele școlilor în perioada 6 – 9 iunie.

Programa la Matematică pentru Evaluarea Națională 2023:

Evaluarea Națională

Hai să fim prieteni pe Facebook și Youtube