Meniu

Ai luat notă mică la simulare?

Blog

„Nu îmi spune că ai luat notă mică la simulare.”

Nu este nicio îndoială că primirea unei note mici la simularea examenului de Evaluare Naționale poate fi o experiență dificilă și demotivantă. Este ușor să simțiți că eforturile voastre nu au fost suficiente sau că nu sunteți la înălțimea așteptărilor. Dar vă spun acum, acest eșec nu trebuie să vă definească și să vă oprească din a vă urmări visurile.

Ai luat notă mică la simulare?

Mai întâi de toate, trebuie să vă amintiți că nota pe care ați primit-o la simulare nu este neapărat nota pe care o vei lua și la examen. Există multe modalități prin care puteți îmbunătăți rezultatele la examenul final. Utilizați această oportunitate pentru a identifica și a remedia punctele slabe ale voastre. Întrebați-vă profesorii și părinții ce puteți face pentru a vă îmbunătăți performanțele și creați un plan de acțiune.

În al doilea rând, trebuie să vă aduceți aminte că notele nu sunt singurul indicator al succesului. Nu lăsați o notă mică să vă definească sau să vă oprească din a vă urmări visurile. Sunteți mai mult decât o notă și aveți multe calități și talente unice care vă pot ajuta să obțineți succesul în viitor. Concentrați-vă pe ceea ce sunteți buni și continuați să vă perfecționați în aceste domenii.

În plus, este important să nu renunțați la încrederea în voi și la motivație. Vă poate fi greu acum să găsiți inspirație, dar nu uitați că fiecare obstacol poate fi o oportunitate de creștere și de învățare. Continuați să vă concentrați pe obiectivele voastre și să vă înarmați cu o atitudine pozitivă și determinare.

În final, trebuie să vă aduceți aminte că ați făcut deja primul pas – acela de a vă încerca norocul la simulare. În ciuda rezultatelor, trebuie să fiți mândri de voi înșiși pentru că ați încercat. Acesta este primul pas spre succes și trebuie să continuați să mergeți înainte.

Ce puteți face acum. Iata patru pași simpli:

  • Identificați lipsurile împreună cu profesorii;
  • Profitați de vacanța de primăvară, care se apropie, și recapitulați toate formulele și teoremele necesare învățării pentru examen; Le găsiți AICI.
  • Faceți un plan zilnic de învățare și respectați-l (de exemplu, de lucrat câte un model de test la două zile);
  • Folosiți-vă de TOATE resursele din jurul vostru GRATUITE sau CONTRACOST;

Nu lăsați o notă mică să vă oprească din a vă urmări visurile și de a vă atinge obiectivele. Înarmați-vă cu încredere, determinare și persistență și veți ajunge la succesul pe care îl doriți. Vă doresc mult noroc în viitorul vostru !

Împreună pentru o educație de calitate.
Cu drag,
Prof. Andreea

Dacă îți place platforma noastră, te invit și pe pagina noastră de Facebook și Youtube

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *