Meniu

Rezultate simulare

Blog
Simulare clasa a 6a

Rezultate simulare matematica februarie 2024

Rezultate de excepție la simulare.

Elevii grupelor de online de clasa a 8-a care se pregătesc cu mine încă de la începutul anului școlar au obținut rezultate bune si foarte bune la simularea Evaluării Naționale la matematică. Note cuprinse între 6.80 și 9.50 și o medie de 8.56.
Felicitări, dragilor, vă doresc note cât mai mari în examenul din vară. Până atunci, să continuăm cu mult spor.

Referitor la subiectele de la simulare, pentru că este un subiect foarte intens dezbătut zilele acestea, îmi voi spune și eu părerea.Da, nivelul de dificultate a fost puțin peste nivelul simulărilor și examenelor din ultimii doi, trei ani. Dar, nu a fost nimic în afara programei, nu au fost probleme care să se rezolve prin metode neștiute sau nestudiate.

Într-adevăr, subiectul II3 a pus chiar și elevii sârguincioși în dificultate, pentru că presupunea și puțină inspirație, iar subiectul III6b necesita viziune în spațiu, cu care elevii noștri abia au apucat să se obișnuiască, întrucât e primul an când studiază geometrie în spațiu. Restul subiectelor necesitau doar muncă, exercițiu și, bineînțeles cunoașterea la perfecție a formulelor, definițiilor, proprietăților și teoremelor studiate. Vă reamintesc că le găsiți pe toate în materialul de sinteză care poate fi achiziționat accesând linkul din primul comentariu. Nivelul de dificultate un pic mai ridicat nu este o problemă, întrucât ajută la o departajare mai clară a elevilor. 

De asemenea, nu trebuie să punem presiune pe copii, nu e obligatoriu ca toți copiii să ia 9 și 10. Dacă vor totuși să ajungă la acest nivel, trebuie să muncească constant, sa învețe bine teoria și sa lucreze minim două teste de antrenament pe săptămână la fiecare din materiile de examen. 

Vă dorim spor la lucru, multa putere de muncă și rezultate pe măsura efortului depus!

Cu drag,

Prof. Andreea

rezultate

Dacă îți place platforma noastră, te invit și pe pagina noastră de Facebook și Youtube

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *